Kursanmälan

När du ska anmäla dig till en kurs, fyll i och skicka iväg formuläret.

När du får en kallelse - så betyder det att du har en plats på kursen. Du betalar in kursavgiften ( och ev. medlemsavgift ) före det datumet som står på kallelsen, postgiro 46 05 49-9.

Om kursavgiften inte är oss tillhanda före sista betalningsdag så är du inte garanterad en plats på kursen. Kontakta då Utbildning för mer information.

Kursavgiften betalas endast tillbaka om det finns en giltig anledning till att inte kunna gå kursen, som tex att hunden eller föraren är sjuk.

Detta gäller för att delta på våra kurser

Du är medlem i Tyresö BK eller Sveriges Hundungdom (SHU). Om du inte är medlem ska medlemsavgift betalas in samtidigt som kursavgift.

Att hunden är vaccinerad mot valpsjuka, HHC och parvovirus under hela kurstiden. Vaccinationsintyg skall visas vid kursstart.
Importerad hund ska vara ID-märkt, kontroll kan förekomma.

Varmt välkommen till Tyresö Brukshundklubb!

Om du vill få kontakt med någon på Utbildning så kan du maila på utbildning@tyresobk.se eller kontakta ansvarig för sektorn. Bra att veta är att vi inte läser mailen eller uppdaterar dagligen!

Anmälningsformulär