Samarbetspartners:

Kurser & utbildning

Genom att förstå din hunds beteende och skapa en god kontakt kan du få ett härligt liv tillsammans med människans bästa vän!

Alla hundar behöver skötsel, utbildning och en meningsfull aktivering för att må bra och bli en fungerande individ.

Vi utgår från varje hund och förares individuella behov och mål; det är du som tränar och lär din hund – våra duktiga och engagerade instruktörer hjälper dig med trips om hur du kan göra.

Vår inlärning är belöningsbaserad (positiv förstärkning) och bygger på trygghet och samarbete.

Vi har kurser för alla hundar och hundägare; för dig som vill ha hunden som kamrat och följeslagare och för dig som vill utöva någon av de många hundsporter som finns.  Alla är varmt välkomna till oss.

Det ska vara roligt att vara din hund! Det ska vara roligt att vara med din hund!

Alla våra instruktörer följer Svenska Brukshundklubbens policy för hundhållning och vår relation till hunden vid
uppfostran, utbildning och träning.

Våra kurser drivs i samarbete med Studiefrämjandet i Sydöstra Stor-Stockholm.

Det är Hundägarutbildningssektorn (Utbildning) som ansvarar för våra kurser samt utbildning och fortbildning av våra instruktörer. Instruktörerna utbildas av Svenska Brukshundklubben. Om du är intresserad av vår instruktörsutbildning, kontakta Utbildning

Om du vill få kontakt med någon på Utbildning så kan du maila på utbildning@tyresobk.se eller kontakta ansvarig för sektorn. Bra att veta är att vi inte läser mailen eller uppdaterar dagligen!

Anmälan gör du genom att fylla i en Kursanmälan - ett formulär som du hittar en länk till vid varje kurs.

En lektionstimme (Ltim) = 45 minuter

För Valpkurs / Grundkurs gäller "först till kvarn" vid anmälan, för övriga kurser har medlemmar i Tyresö BK företräde (lottning sker om det blir för många anmälningar)

Tyresö Hundungdom arrangerar en del kurser i agility och freestyle med "vuxna" som målgrupp. Besök THU:s egna hemsida!

KURSUTBUD Våren 2018

Klicka på den typ av kurs du är intresserad av och se vad som finns att välja på!

Valpkurs / Grundkurs              Kurs för dig som nyligen fått hem din nya familjemedlem

Allmänlydnad & Aktivering    Kurs för dig som vill fortsätta gå kurs utan fokus på tävling

Nose Work & Rallylydnad       Kurs för dig med dessa specialintressen

Tävlingslydnad & Bruksprov  Kurs för dig som vill tävla/tävlar i dessa grenar