Samarbetspartners:

Träna hos oss

Öppen träning

Vi har öppen träning på tisdagar mellan kl. 19:00 och 21:00. Dessa träningstillfällen är inte instruktörsledda. Det innebär att du tränar det du själv vill och behöver träna på. Under terminerna finns det alltid en eller två planvärdar på plats. Planvärdarna kan t ex hjälpa till med kommendering eller budföring. Det är också bra om man kan hjälpa varandra.

OBS! När det är ljust på kvällarna så förekommer det skott på tisdagkvällarna mellan 19:00-19:30. Med andra ord: när det är mörkt ute så skjuter vi inte. Förutom denna kvällstid har vi upplåtit ytterligare några tider då det är tillåtet att skjuta på klubbområdet:

Måndagar 10:00-12:00
Fredagar 11:00-12:00
Söndagar 13:30-14:00

Då det inte alltid förekommer skott andra tider än tisdagar, så är det bra om man talar om för andra som tränar att man tanker skjuta. De som har en skotträdd hund har då  möjlighet att lämna klubben under den stunden skott förekommer.

Respektera att det är skottförbud på klubbområdet övriga tider. Bra att veta är att om det är någon tisdag vi inte har planvärdar så kan inte klubben garantera att vi ställer upp med skott för träning.

Planvärdarna finns tillgängliga på planen mellan kl 19:00-20:30.

HÄR kan du se vilka som är planvärdar.

Inte medlem i Tyresö BK?

Är du medlem i SBK och kommer från en annan lokalklubb är du självklart välkommen att träna hos oss som gäst då och då! Vi vill bara att du iakttar hänsyn och inte stör vår verksamhet, att du talar om att du är hos oss och tränar och att du följer våra ordningsregler. Vi har en plan där vi sällan eller aldrig bedriver kursverksamhet och den får man alltid träna på (om det inte är tävlingar just då). Agilityplanen tillhör Tyresö hundungdom så om du vill låna den måste du tala med "våra" ungdomar.

Foto: Lena Larson